PÄIVÄKODIN RYHMÄT


Taivonkaaren alla asustelee päivisin kolme lapsiryhmää vastuuaikuisineen. Kokopäiväpaikkoja on tällä hetkellä 36. Hoitopaikkoja voi vapautua toimintavuoden aikanakin, joten jonoon ilmoittautuminen kannattaa. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteseen johtaja@taivonkaari.fi, tiedot: lapsen nimi ja syntymäaika, huoltajien yhteystiedot ja toivottu hoidon aloitusaika.Oulun kaupungin kanssa tehdyn palvelusetelisopimuksen mukaisesti ilmoittautuminen tehdään myös kaupungin sähköisen palvelun kautta www.ouka.fi sivuilla.

Lapsiryhmien pienimmät alle kolmivuotiaat eli Taivontähdet ovat pienessä omassa pesäpaikassaan vastuuaikuistensa kanssa.  Kuutamoiset ja Otavaiset ovat yli kolmivuotiaiden pienryhmiä.  Otavaisissa on myös vaihteleva määrä esikoululaisia. 

Omahoitajien lisäksi Taivonkaaressa työskentelee vastaava kasvattaja ja keittiövastaava, joka loihtii kasvis-, kala-ateriat luomu- ja lähiruoka-aineksista. Käytämme myös biodynaamisesti tuotettuja ruokatarvikkeita ja pystymme huomioimaan allergiat ja erityisruokavaliot.

Olemme suurimman osan päivästä pienemmissä ryhmissä, jotta lapset saisivat leikkirauhaa, aikuisen aikaa ja huomiota. Työntekijöiden muodostama kollegio suunnittelee päivät ryhmien tarpeiden mukaan, toistuvat rytmit huomioiden.