15.4.2016

Toimintavuosi 2017-18 on alkamassa ja uusia lapsia on tänään jo alkanut tulla portista sisään kesän ruskettamina. Muutama kohta aloittava koululainenkin on jo tullut viettämään viimeisiä päiväkotipäiviään. Esikoulu alkaa samana päivänä kuin koulu 10.8. ja Taivokaaressa on tänä vuonna 8 eskaria. 

Pikkuruisetkin ovat kasvaneet ja osa siirtyy nyt uusiin pienryhmiin, joita nyt muodostetaan lasten mukaan, kunkin paras huomioon ottaen. Uusia lapsia on tulossa jonkin verran ja tilojenkin parasta mahdollista käyttöä pohdittiin ja muutoksia tehtiin uuden lapsikatraan mukaisesti. Vuodet tuovat aina muutoksia, pieniä tai vähän isompia ja nehän pitävät meidät joustavina ja elävinä. Kaikki kasvamme, joka vuosi, vähän kerrallaan!

Kaikki hyvin Taivonkaaren alla: tänään kerättiin omalta pihalta retiisejä, avomaan kurkkuja ja salaattia lounaspöytään.  Mukavaa ja aurinkoista syksyä meille kaikille Ottakaa yhteyttä, jos kiinnostutte meistä joko vanhempina tai mahdollisina sijaisina/työntekijöinä, toivovat taivonkaarelaiset<< Takaisin ajankohtaista -otsikoihin