16.1.2018

Toimintavuosi 2018-19 on alkanut elokuun alussa. Esikoulu alkoi 13.8. ja sen myötä lapsijoukko alkaa olla jo täynnä. Vielä muutama aloittaa syyskuussa ja tammikuussa. Lapset ovat kesän aikana kasvaneet ja esikoululaiset ovat ylpeinä astuneet uuteen elämänvaiheeseen. Tänä vuonna taivonkaarelaisissa on paljon pieniä; juuri 3 vuotta täyttäneitä ja alle sen.   

Maasta se pienikin ponnistaa; kasvua ja uusia taitoja saadaan ihastella päivittäin. Yhteinen leikki, tavaroiden jakaminen ja toistuviin toimintoihin totuttelu täyttävät päivät; touhua riittää! Päiväkodin toimintavuodet tuovat aina muutoksia, pieniä tai vähän isompia ja nehän pitävät meidät joustavina ja elävinä. Kaikki kasvamme, joka vuosi, vähän kerrallaan! Myös me aikuiset, joille on erityisen tärkeää säilyä iloisina, ihmettelevinä ja kunnioittavana näitä haltuumme päivän ajaksi uskottuja pieniä ihmeitä kohtaan ja tietenkin myös toisiamme kohtaan. Itsekasvatus ja jäljittelyn arvoisena toimiminen päämääränä muistamme vanhan sanonnan: joka päivä armo uus!

Kaikki hyvin Taivonkaaren alla: tänään retkeiltiin metsässä, maalattiin ja leikittiin omassa pihassa, jossa kukat ja yrtit kasvavat kesän kuivuudesta huolimatta. Loman aikana siellä on ollut hyvät haltijat huolehtimassa istutuksista. Kiitos heille! Voimallista loppukesää ja syksyn odotusta meille kaikille Ottakaa yhteyttä, jos kiinnostutte meistä joko vanhempina tai mahdollisina sijaisina/työntekijöinä, toivovat  taivonkaarelaiset, pienet ja isot.<< Takaisin ajankohtaista -otsikoihin