16.1.2018

Toimintavuosi 2017-18 jo puolessa välissä ja lapset ovat syksyn aikana kasvaneet ja oppineet paljon uusia taitoja. Esikoululaisilla on suut täynnä heiluvia hampaita ja hammasrivin aukkoja esitellään monina päiväkotiaamuina. Luistimia on otettu käyttöön ja lumitöitä on tänä talvena riittänyt. Kouluun on siirtymässä 8 lasta ensi syksynä.  

Tänä toimintavuonna meillä on ollut paljon pikkuisia, mutta maasta se pienikin ponnistaa; kasvua ja uusia taitoja saadaan ihastella päivittäin. Yhteinen leikki, tavaroiden jakaminen ja toistuviin toimintoihin totuttelu täyttävät päivät; touhua riittää! Päiväkodin toimintavuodet tuovat aina muutoksia, pieniä tai vähän isompia ja nehän pitävät meidät joustavina ja elävinä. Kaikki kasvamme, joka vuosi, vähän kerrallaan!

Kaikki hyvin Taivonkaaren alla: tänään luisteltiin, piirrettiin, katseltiin tilhien ruokailua pihapihlajassa ja syötiin itsekin hyvää luomuruokaa. Riemukasta talvea ja iloista auringon odotusta meille kaikille Ottakaa yhteyttä, jos kiinnostutte meistä joko vanhempina tai mahdollisina sijaisina/työntekijöinä, toivovat taivonkaarelaiset<< Takaisin ajankohtaista -otsikoihin